ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΝΕΥΡΟΓΕΝΕΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣΚωδ: 10108

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!!!
Το βιβλίο "Αφασία και Συναφείς Νευρογενείς Γλωσσικές Διαταραχές" χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως διδακτικό υλικό σε σεμινάρια για την Αφασία.

Η ραγδαία πρόοδος στην νευρωνική απεικόνιση, κυρίως στην πλαστικότητα των νευρώνων και τις μεταβολές στον εγκέφαλο οδήγησε σε ένα εξελισσόμενο πρότυπο νευρωνικής αποκατάστασης για την Αφασία και τις Συναφείς γλωσσικές διαταραχές.

Η έκδοση αυτή υπό την επιμέλεια του Leonard L. LaPointe και Julie A. G. περιλαμβάνει σύγχρονες ιδέες και προσεγγίσεις.  Παρουσιάζει άρθρα από ένα σύνολο ειδικών που εργάζονται σε ερευνητικά εργαστήρια, κλινικές και νοσοκομεία -  συμπεριλαμβανομένης της φημισμένης κλινικής Mayo. 

Το βιβλίο περιλαμβάνει λεπτομερείς διευκρινήσεις για την διαχείριση των γνωστικών διαταραχών της γλώσσας, την Πρωτοπαθή Προϊούσα Αφασία , τη θεραπεία ασθενών σε οξεία φάση νοσηλείας, την θεραπεία για την εκτεταμένη τραυματική εγκεφαλική βλάβη και πολλά άλλα. 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί πηγή γνώσης για τους επαγγελματίες θεραπευτές , γιατρούς και φοιτητές των τμημάτων Λογοθεραπείας και Ιατρικής. 

Τιμή: 29,50 €
|